Datwyler Keystone Module KS-T 6A Toolless Cat.6A shielded

(0)

Voor de overdracht van digitale en analoge spraak-, video- en datasignalen. De KS-T Plus RJ45-module is gespecificeerd tot 500 MHz in overeenstemming met de componentennorm IEC 60603-7-51. Maakt acceptatietesten mogelijk met een hoge reservecapaciteit bij de grenswaarden bepaald voor Klasse EA Permanente Links in combinatie met afgeschermde Categorie 6A,...

Prijs € 5,75
Meer
Binnen 1 dag geleverd!

Merk: X-Security

Wandsteun is geschikt voor dome-camera's ( PFB203W )

(0)

Wandhouder Voor dome-camera's Geldig voor buiten witte kleur Maximale belasting 1kg Cable pas

Prijs € 13,31
Meer
Levering binnen 2 tot 5 dagen!

Merk: AJAX

Ajax Universeel raam- en deurcontact ( AJ-DOOR )

(0)

Ajax Universeel raam- en deurcontact DoorProtect beveiligt het openen van ramen en deuren van een huis of kantoor.

Prijs € 54,99
Meer
Binnen 1 dag geleverd!

Merk: AJAX

AJAX MOTIONPROTECT OUTDOOR WIT, DRAADLOZE PIR ( AJ-MOT-OUTDOOR/W )

(0)

De MotionProtect Outdoor biedt de maximaal mogelijke bescherming voor buitenmelders. De antimaskingfunctie, die standaard 24 uur per dag is ingeschakeld, detecteert de installatie van barrières, plakken, aanbrengen van verf of transparante coating op een of twee lenzen. De geïntegreerde sabotage-alarmen als de stof- en vochtdichte detector wordt geopend.

Prijs € 329,00
Meer
Binnen 1 dag geleverd!

Merk: Safire

Safire Full HD 4MP buiten dome met IR nachtzicht, ( SF-IPDM934H-4 )

(0)

EAN 8435325433110 4 megapixel Full HD camera Dag/nacht camera met automatisch mechanisch IR-cut filter IR nachtzicht verlichting tot 30 meter Verstelbaar op 3 assen Digital Wide Dynamic Range (WDR) Zone optional Backlight Compensation (BLC) 3D Digital Noise Reduction (3D DNR) Bewegingsdetectie ONVIF protocol H.266+ codec Voeding door 12VDC adapter of...

Prijs € 94,50 Normale prijs € 105,00
Meer
Binnen 1 dag geleverd!
Alle beste verkochte producten
  • Banner

  • Banner

ZyXEL ZyWALL VPN100 Firewall

ZyXEL ZyWALL VPN100 Firewall

De Zyxel ZyWALL VPN100 is een snelle VPN-firewall voor kleine tot middelgrote zakelijke omgevingen. Dit model biedt capaciteit voor maximaal 100 beveiligde VPN-connecties met een doorvoersnelheid van 500 Mbps. De verbindindingen zijn uiterst stabiel dankzij WAN en IPsec load balancing/failover.

€ 700,00
Inclusief belasting Geleverd binnen 3 - 7 Werkdagen
Aantal
Levering binnen 2 tot 5 dagen!

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Retourbeleid

Omschrijving

Eigenschappen ZyXEL ZyWALL VPN100

check.gifFirewall met ingebouwde VPN server
check.gifGeschikt voor kleine tot middelgrote omgevingen
check.gif2 Gigabit WAN, 4 Gigabit LAN, 1 SFP
check.gif2 USB 3.0 poorten (geschikt voor 3G/4G modem)
check.gifSPI firewall snelheid: 2000 Mbps
check.gifVPN-snelheid: 500 Mbps
check.gif100 IPSec VPN tunnels
check.gif10 SSL VPN tunnels (uit te breiden naar 100)
check.gifWAN en IPsec load balancing/failover
check.gifSecuDeployer (Client/Server) en Facebook WiFi
check.gif1 jaar gratis Content Filtering en Geo Enforcement

Snelle VPN firewall
De.ZyXEL ZyWALL VPN100 is een snelle VPN firewall met ingebouwde VPN-server en een doorvoersnelheid van 2000 Mbps. Deze firewall beschermt uw netwerk optimaal door al het netwerkverkeer te scannen en bedreigingen automatisch te blokkeren. De VPN-server heeft een capaciteit van maximaal 100 IPsec VPN-tunnels met een VPN-snelheid tot 500 Mbps.

Veilige en betrouwbare VPN
Wanneer werknemers onderweg of vanuit huis werken, is het belangrijk dat zij een veilige en stabiele VPN-verbinding kunnen maken met het bedrijfsnetwerk. Om te voorkomen de VPN-tunnels gedecodeerd worden door hackers, ondersteunt de ZyXEL VPN100 het geavanceerde Secure Hash Algorithm 2 (SHA-2). Dit is de veiligste VPN-beveiliging in zijn klasse en garandeert maximale bescherming.

Altijd een stabiele verbinding
Met de ZyXEL ZyWALL VPN100 heeft u altijd een stabiele netwerk- en VPN-verbinding. Zo ondersteunt de firewall niet alleen multi-WAN load balancing/failover, maar ook IPSec load balancing/failover. Voor een extra back-up verbinding kunt u een 3G/4G USB-modem aansluiten op de VPN100. Mocht de primaire WAN-verbinding wegvallen, dan schakelt de firewall automatisch over op de mobiele verbinding.

SecuDeployer
De ZyWALL VPN100 is voorzien van een speciale beheerapplicatie, SecuDeployer, waarmee u tot 50 gateways op afstand kunt installeren en beheren, zonder extra software licentie. SecuDeployer wordt gekenmerkt door een gebruiksvriendelijke interface voor het inzetten van VPN en biedt daarnaast diverse VPN monitoring functies voor VPN management.

Facebook WiFi
De Zywall VPN100 ondersteunt Facebook WiFi zodat u klanten eenvoudig gebruik kunt laten maken van uw WiFi-netwerk. Klanten krijgen dan toegang tot WiFi nadat ze zich via Facebook hebben aangemeld. Zo kunt u precies zien wie uw bezoekers zijn en tegelijkertijd uw bereik vergroten via social media.

1 jaar Content Filtering en Geo Enforcement
Bij de ZyWALL VPN100 ontvangt u 1 jaar gratis Content Filtering en Geo Enforcement. Content filtering blokkeert automatisch de toegang tot kwaadaardige websites of pagina's met bijvoorbeeld geweld of pornografische content. Met Geo Enforcer kunnen IP-adressen uit specifieke landen geweerd worden en kan gebruikers de toegang tot websites uit deze landen worden ontzegd.

Next Business Day Delivery Service
Wij leveren op alle Zyxel firewalls standaard en kosteloos twee jaar Next Business Day Delivery Service. Als uw Zyxel firewall binnen twee jaar na aanschaf kapot gaat wordt deze kosteloos en binnen 24 uur vervangen. Zo bent u altijd beschermd tegen cyberaanvallen en dataverlies.

Inhoud verpakking

  • Zyxel VPN100 firewall
  • Voedingsadapter
  • Handleiding

Specificaties

Artikelnummer: VPN100-EU0101F
EAN: 4718937598120

Merk: Zyxel

UTM snelheid
500 Mbps
Standaard snelheid
2000 Mbps
IPSec ondersteuning
Ja
IPSec tunnels
50 Site-to-Site, 50 Client-to-Site
IPSec VPN snelheid
500 Mbps
SSL VPN
Ja
SSL tunnels
10, uit te breiden tot 100
WAN poorten
2 x Gigabit WAN
LAN poorten
4 x Gigabit LAN
SFP poorten
1 x SFP
2.5 Gigabit poorten
Geen
Anti-Virus
Optioneel via licentie
Anti-Malware
Optioneel via licentie
Anti-Spyware
Optioneel via licentie
Content filtering
Optioneel via licentie
WiFi
Nee
19" rackmountable
Ja
4G backup
Nee
Beheer via Cloud
Nee

Produkt details
2019-08-27
5 andere producten in dezelfde categorie:

Merk: ZyXel

ZyXEL USG60w UTM Firewall

De ZyXEL USG60w Firewall beschermt uw bedrijfsgegevens tegen verschillende cyberaanvallen. Ook heeft u via de VPN functionaliteit de mogelijkheid om een beveiligde verbinding op te zetten tussen verschillende bedrijfslocaties. De ZyXEL USG60w is geschikt voor bedrijven tot 25 medewerkers. Met Licentie

Prijs € 469,00 Normale prijs € 670,00
Meer
Binnen 1 dag geleverd!

Merk: ZyXel

ZyXEL USG40w Wireless-N

(0)

De ZyXEL USG40w Firewall beschermt uw bedrijfsgegevens tegen verschillende cyberaanvallen. Ook heeft u via de VPN functionaliteit de mogelijkheid om een beveiligde verbinding op te zetten tussen verschillende bedrijfslocaties. De ZyXEL USG40w is geschikt voor bedrijven tot 25 medewerkers.

Prijs € 348,50 Normale prijs € 410,00
Meer
Binnen 1 dag geleverd!

Merk: ZyXel

ZyXEL USG40 UTM Firewall

(0)

ZyXEL USG40 Firewall De ZyXEL USG40 Firewall beschermt uw bedrijfsgegevens tegen verschillende cyberaanvallen. Ook heeft u via de VPN functionaliteit de mogelijkheid om een beveiligde verbinding op te zetten tussen verschillende bedrijfslocaties. De ZyXEL USG40 is geschikt voor bedrijven tot 15 medewerkers. Eigenschappen ZyXEL USG40Bandwidth...

Prijs € 404,00 Normale prijs € 505,00
Meer
Binnen 1 dag geleverd!

Merk: ZyXel

ZyXEL USG60 UTM Firewall

(0)

De ZyXEL USG60 Firewall beschermt uw bedrijfsgegevens tegen verschillende cyberaanvallen. Ook heeft u via de VPN functionaliteit de mogelijkheid om een beveiligde verbinding op te zetten tussen verschillende bedrijfslocaties. De ZyXEL USG60 is geschikt voor bedrijven tot 25 medewerkers.  Met Licentie

Prijs € 584,00 Normale prijs € 730,00
Meer
Binnen 1 dag geleverd!

Merk: ZyXel

ZyXEL USG40w UTM Wireless-N

(0)

ZyXEL USG40w Wireless-N De ZyXEL USG40w Firewall beschermt uw bedrijfsgegevens tegen verschillende cyberaanvallen. Ook heeft u via de VPN functionaliteit de mogelijkheid om een beveiligde verbinding op te zetten tussen verschillende bedrijfslocaties. De ZyXEL USG40w is geschikt voor bedrijven tot 25 medewerkers. Met licentie Eigenschappen ZyXEL...

Prijs € 412,50 Normale prijs € 550,00
Meer
Binnen 1 da geleverd!

Volg ons op Facebook