Datwyler Keystone Module KS-T 6A Toolless Cat.6A shielded

(0)

Voor de overdracht van digitale en analoge spraak-, video- en datasignalen. De KS-T Plus RJ45-module is gespecificeerd tot 500 MHz in overeenstemming met de componentennorm IEC 60603-7-51. Maakt acceptatietesten mogelijk met een hoge reservecapaciteit bij de grenswaarden bepaald voor Klasse EA Permanente Links in combinatie met afgeschermde Categorie 6A,...

Prijs € 5,75
Meer
Binnen 1 dag geleverd!

Merk: X-Security

Wandsteun is geschikt voor dome-camera's ( PFB203W )

(0)

Wandhouder Voor dome-camera's Geldig voor buiten witte kleur Maximale belasting 1kg Cable pas

Prijs € 13,31
Meer
Levering binnen 2 tot 5 dagen!

Merk: AJAX

Ajax Universeel raam- en deurcontact ( AJ-DOOR )

(0)

Ajax Universeel raam- en deurcontact DoorProtect beveiligt het openen van ramen en deuren van een huis of kantoor.

Prijs € 54,99
Meer
Binnen 1 dag geleverd!

Merk: AJAX

AJAX MOTIONPROTECT OUTDOOR WIT, DRAADLOZE PIR ( AJ-MOT-OUTDOOR/W )

(0)

De MotionProtect Outdoor biedt de maximaal mogelijke bescherming voor buitenmelders. De antimaskingfunctie, die standaard 24 uur per dag is ingeschakeld, detecteert de installatie van barrières, plakken, aanbrengen van verf of transparante coating op een of twee lenzen. De geïntegreerde sabotage-alarmen als de stof- en vochtdichte detector wordt geopend.

Prijs € 329,00
Meer
Binnen 1 dag geleverd!

Merk: Safire

Safire Full HD 4MP buiten dome met IR nachtzicht, ( SF-IPDM934H-4 )

(0)

EAN 8435325433110 4 megapixel Full HD camera Dag/nacht camera met automatisch mechanisch IR-cut filter IR nachtzicht verlichting tot 30 meter Verstelbaar op 3 assen Digital Wide Dynamic Range (WDR) Zone optional Backlight Compensation (BLC) 3D Digital Noise Reduction (3D DNR) Bewegingsdetectie ONVIF protocol H.266+ codec Voeding door 12VDC adapter of...

Prijs € 94,50 Normale prijs € 105,00
Meer
Binnen 1 dag geleverd!
Alle beste verkochte producten
  • Banner

  • Banner

Bekijk produkten van merk Netgear

Bij NETGEAR zetten we ideeën om in innovatieve netwerkproducten die mensen, grote bedrijven verbinden en de manier waarop we leven vooruit helpen. Makkelijk te gebruiken. Krachtig. Slim. En speciaal voor u ontworpen.

Over NETGEAR

Bij NETGEAR zetten we ideeën om in innovatieve netwerkproducten die mensen, grote bedrijven verbinden en de manier waarop we leven vooruit helpen. Makkelijk te gebruiken. Krachtig. Slim. En speciaal voor u ontworpen.

Voor thuis

NETGEAR maakt het u gemakkelijk om de slimste woning in de buurt te hebben, met de nieuwste, snelste netwerktechnologie. Ons assortiment gebruiksvriendelijke producten kan je helpen om filmnacht vaker te streamen, bijna alles op je tablet te bekijken zonder te bufferen, in te checken bij je huis vanaf je smartphone en alle herinneringen van je familie op te slaan en te beschermen. Van de meest geavanceerde draadloze internetverbinding tot superieure streaming- en opslagoplossingen, uw thuisnetwerksysteem zal de snelheid, het bereik en de prestaties hebben die u nodig hebt, elke keer dat u het nodig hebt. Bij NETGEAR richten we ons op alles wat met elkaar verbonden is, met als doel uw online ervaring naadloos te maken, zodat u achterover kunt leunen, ontspannen en meer kunt doen.

Voor zaken

In het bedrijfsleven is vertrouwen alles. Als het gaat om uw netwerk, is het nog belangrijker. Of u nu een klein bedrijf met grote dromen bent of een middelgroot bedrijf dat klaar is om de volgende stap te zetten, u moet veilig toegang en ideeën delen, externe locaties veilig verbinden en uw mensen de tools geven om te presteren. Bij NETGEAR bieden we netwerk-, opslag- en beveiligingsoplossingen zonder de kosten en complexiteit van grote IT. Ons geavanceerde assortiment betrouwbare, betaalbare netwerkproducten is eenvoudig te installeren en te onderhouden. Wij leveren oplossingen waarop u kunt rekenen, zodat u meer tijd kunt besteden aan wat het belangrijkst is: uw bedrijf laten groeien.

Voor dienstverleners

Je klanten gelukkig en loyaal houden is alles. Bij NETGEAR zijn we toegewijd aan uw succes. Daarom leveren we de tools en oplossingen die u nodig hebt om uw particuliere en zakelijke klanten verbonden, productief en tevreden te houden. Partner met NETGEAR voor thuisconnectiviteit, thuismedia, beveiliging en automatisering en mobiele oplossingen. We besteden aandacht aan de details die belangrijk voor u zijn om aangepaste, kosteneffectieve en schaalbare oplossingen te leveren die bijdragen aan uw bedrijfsresultaten.

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

Volg ons op Facebook