Levering en Retouren

Lokaal Gespot probeert zo veel mogelijk alle op de site aangeboden artikelen op voorraad te houden en streeft daarom naar een levertijd van 24 uur tenzij anders wordt aangeven. Producten die niet bij lokaal Gespot voorradig zijn proberen wij uiterlijk binnen 10 werkdagen te leveren. Indien een product niet meer leverbaar is vervalt de koopovereenkomst. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid. Wanneer deze levertijd boven de 10 werkdagen uitkomt, krijg je tijdig bericht. Indien je niet akkoord gaat met de langere levertijd, kan je de overeenkomst binnen 4 dagen na melding per email ontbinden. Je ontvangt dan binnen 5 werkdagen je aankoopbedrag terug. 

Let op! 
Vul je adresgegevens correct in. Wanneer adresgegevens niet kloppen en er om deze reden niet bezorgd kan worden, is Lokaal Gespot niet aansprakelijk. Lokaal Gespot kan niet op een postbus bezorgen. Elke schade die ontstaat door een verkeerd afleveradres is voor rekening van de klant. 

Gratis thuisbezorgd 

Onze artikelen worden GRATIS* thuis bezorgd in Nederland en België.

*Bij een bestelling onder de € 50,00 berekenen wij € 5,95 verzendkosten, voor zendingen buiten Nederland en België geleden afwijkende tarieven.

Retour

Artikelen kunnen binnen 14 dagen na aflevering worden geretourneerd. Je kunt jouw retour aanmelden via ons retourportaal. Wij vragen een kleine vergoeding van €2,50 voor het retour sturen van je bestelling! 

In 4 simpele stappen kan je zelf je retour label genereren.

  1. Klik hieronder om de retour aanvraag te starten. Vul vervolgens je postcode in en het bestelnummer, deze is terug te vinden op de pakbon van Lokaal Gespot.
  2. In het volgende scherm zie je jouw gegevens staan en geef je aan welke artikelen retour moeten en wat de reden is van de retour. Je kan, indien gewenst, een notitie toevoegen als extra opmerking.
  3. Vervolgens kies je het afleverpunt waar je het pakket wilt afgeven. Aan de hand van de ingevulde postcode komen de dichtstbijzijnde inleverlocaties tevoorschijn en selecteer je het afleverpunt.
  4. Je bent nu bijna klaar met het indienen van de retour. Er wordt nog een overzicht weergegeven van de retourzending, wanneer er producten geselecteerd zijn worden deze hier ook nogmaals weergegeven. Als alles akkoord is vink je de checkbox aan en kies voor 'Print retour label'.

Klik HIER om een retour aanvraag te doen.

Retourzendingen zonder aanmelding kunnen door ons niet in behandeling worden genomen en dus ook niet gecrediteerd.  

De consument dient, indien redelijkerwijs mogelijk, het product in de originele verpakking te retourneren. De originele dozen mogen niet zijn beschreven.

Uitzonderingen zijn speciale bestellingen die niet als zodanig via de site worden aangeboden of voor de klant speciaal moeten worden gemaakt; deze kunnen niet worden geretourneerd.

Terugbetaling van het aankoopbedrag vindt alleen plaats wanneer het artikel door Lokaal Gespot in ongeschonden en originele verpakking ontvangen wordt binnen 14 dagen na ontvangst van de zending door Lokaal Gespot.

 

Vergoeding verzendkosten binnen de garantietermijn

Binnen de garantietermijn komen de verzendkosten voor rekening van Lokaal Gespot, indien de klacht ongegrond is, zal Lokaal Gespot de kosten in rekening brengen bij de koper.

Schade

Gevallen van breuk of beschadigingen worden alleen in behandeling genomen wanneer hiervan binnen 48 uur en na ontvangst van de goederen melding wordt gemaakt. De kosten voor het retour zenden zullen in dit geval vergoed worden. 

Crediteringstermijn

Lokaal Gespot vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de door Lokaal Gespot in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt.

Tenzij Lokaal Gespot aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Lokaal Gespot gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Follow us on Facebook